AbleDocs Privatlivspolitik

Behandling af dine personoplysninger

AbleDocs indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de fornødne sikkerhedsforanstaltninger i henhold til EU Persondataforordningen (GDPR) om behandling af personoplysninger.

Dine personoplysninger indsamles enten gennem e-mails sendt til os, gennem anden direkte kontakt med dig som registreret eller via offentligt tilgængelige kilder, f.eks. LinkedIn, Krak.dk, din arbejdsgivers hjemmeside m.fl.

Når AbleDocs indsamler og behandler dine personoplysninger direkte hos dig, opgiver du dit navn, firmanavn, telefonnummer, adresse, CVR-nr. og din e-mailadresse som led i den indgåede aftale. De samme oplysninger indsamles fra de nævnte offentlige kilder med henblik på oprettelsen af et kundeforhold.

Formålet med indsamlingen er at indhente kontaktoplysninger med henblik på kontakt til samarbejdspartnere samt potentielle samarbejdspartnere

AbleDocs indsamler udelukkende de personoplysninger, der er nødvendige for behandlingen og udelukkende almindelige personoplysninger.

Har du spørgsmål til AbleDocs behandling af dine personoplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@abledocs.com

Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside og til at tilpasse vores indhold og til at analysere vores trafik. En cookie er en lille tekstfil, som sendes fra web-server til din web-browser (F.eks. Chrome), og gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle begrænset information om dig. Cookies kan derfor indeholde personoplysninger men kan også blot indeholde teknisk information. Cookies bruges også for at optimere din brugeroplevelse på vores hjemmeside.

Du kan altid slette cookies direkte i din browser, hvis du ikke ønsker at have dem liggende.

Datasikkerhed

Dine personoplysninger opbevares hos AbleDocs i en sikret fortegnelse efter gældende krav til sikkerhedsmæssige foranstaltninger ved opbevaring af personoplysninger jævnfør Persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

AbleDocs behandler alle personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

AbleDocs anvender databehandlere til behandling af dine personoplysninger i forhold til mødebooking, fortegnelse og fakturering. I de tilfælde hvor AbleDocs videregiver dine personoplysninger til behandling hos en databehandler, sker behandlingen udelukkende på vegne af AbleDocs, og dine personoplysninger må ikke anvendes til databehandlerens eget formål.

AbleDocs har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi benytter ikke databehandlere placeret i usikre tredjelande, medmindre de er i stand til at stille passende garantier for beskyttelsen af dine personoplysninger, f.eks. gennem tiltrædelse af EU US Privacy Shield i forhold til virksomheder placeret i USA.

Kontaktoplysninger ved anmodning om indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler

Du har i henhold til Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan anmode om indsigt heri ved at rette henvendelse til os på:

AbleDocs ApS
Bygvænget 243
2980 Kokkedal
kontakt@abledocs.com

Anmodning om berigtigelse, ophør af behandling eller sletning

Hvis der er fejl i de personoplysninger, vi har om dig, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger

AbleDocs gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde formålet med oplysningerne, jf. pkt. 1 ovenfor. Under hensyn til efterlevelse af Persondataforordningen og databeskyttelsesloven, vil dit navn og e-mailadresse blive gemt så længe det er nødvendigt til sikring af dokumentation for overholdelse.

Kontakt til Datatilsynet

Hvis du ikke er tilfreds med AbleDocs’ behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet på adressen: Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.